Këtë vit nga territori i Rusisë për shkelje të ligjislacionit të imigracionit janë dëbuar më tepër se 11 mijë të huaj, për gjithë vitin e kaluar - rreth 30 mijë, njoftoi sot Drejtori i Shërbimit të Migracionit të Federatës Ruse Konstantin Romodanovskij.

0Sipas fjalëve të tij, në Rusia aktualisht ndodhen rreth 10 milionë qytetarë të huaj, të cilët kanë ardhur në vendin tonë për të punuar, studiuar dhe për qëllime turistike.