Në kryeqytetin e Çeçenisë një terrorist kamikaze hodhi veten në erë në momentin kur atë u përpoq ta ndalonte për kontroll dokumentash policia. Shpërthimi i dytë gjëmoi kur në vendin e ngjarjes u mblodhën bashkëpunëtorët e ruajtjes së rendit dhe kalimtarët.

0Si rezultat 4 persona u vranë dhe 5 të tjerë u plagosën. Siç deklaroi Presidenti i Çeçenisë Ramzan Kadirov, organizatorët e këtyre krimeve do të “ndëshkohen rëndë”.