Rusia për herë të parë po përfundon marrëveshjen për shitjen e armëve të lehta qitëse me Bahrainin: automatikëve Kallashnikov AK-103 me granatë-hedhës (nën tytë) dhe municione për dhjetra miliona $.

0“Marrëdhëniet midis Rusisë dhe Bahrainit po vijnë duke u forcuar. Një nga fushat e bashkëpunimit janë armët e lehta qitëse”, - deklaroi për Agjencinë Bloomberg Përfaqësuesi i qeverisë Abdul-Aziz ibn Mubarak Al Khalifa.