Dy çifte ruse kërcimtarësh dolën në gjysmëfinalen e Kampionatit Botëror të Tangos që po zhvillohet në kryeqytetin e Argjentinës. Performancën e shkëlqyer të këtij kërcimi i demonstruan Jurisë Rusllan Tahirov e Natalia Atepaieva nga Moska si dhe çifti Andrei dhe Natalia Parfenova nga Shën Petersburgu.

0Kampionati Botëror i Tangos po zhvillohet në Buenos Aires për të nëntën herë. Në të marrin pjesë 492 çifte nga më shumë se 20 vende të botës. Finalet e tij në dy kategori do të zhvillohet më 29 dhe 30 gusht.