Për shkak të mjegullës së dendur shtyrja e kohës së tre fluturimeve nga aeroporti i qytetit siberian Tomsk në Moskë përbën 5-6 orë.

0Është vështirësuar jo vetëm fluturimi, por edhe ulja e aeroplanëve. Të gjithë avionët drejtohen për ulje në Novosibirsk dhe Krasnojarsk. Vonesa e 6 fluturimeve në aeroportin e qytetit Tomsk përbën nga 1,5 deri në 6 orë.