Një prej aeroplanëve L-39 të grupit të pilotazhit “Bletët Balltike” («Балтийские пчелы») nga Letonia pas debutimit në ajër i plasi një rrotë. Avioni rrëshqiti jashtë pistës së fluturimit dhe mori anën për shkak të erës së fortë dhe rrotës së shpuar.

0Fluturimet demonstrative në Zhukovski u pezulluan përkohësisht. Shërbimet teknike po merren me tërheqjen e aeroplanit në parking. Pas ndërrimit të shasisë planifikohet sërish pjesëmarrja e aeroplanit në fluturimet demonstrative.