Policia suedeze mori me sulm godinën e Ambasadës së Libisë në Stokholm dhe arrestoi 7 persona. Në mëngjes ata e bastisën godinën duke përfituar nga mungesa e bashkëpunëtorëve dhe rojeve. Të gjitha librat dhe portretet e Muammar Gaddafit që ndodheshin në Ambasadë u hodhën nga dritaret.

0Ky është tashmë sulmi i tretë që ndërmerret mbi Ambasadën e Libisë në kryeqytetin suedez që nga fillimi i vitit.