Çmimi për 1 ounce Troy ar arriti sot një maksimum të ri historik. Treguesi 1761 $ u regjistrua gjatë tregtisë elektronike në New York Stock Exchange.

0Rritja e kërkesës për ar po ndodh në sfondin e përfshirjes së bursave nga kolapsi, kur investitorët përpiqen të heqin qafe sa më shpejt aksionet që disponojnë dhe ta transferojnë kapitalin e vet në kohë krize në aktive më të sigurta, më të besueshme, të tilla si ari.