Një nga djemtë e udhëheqësit libian Muammar Gaddafit gjeti vdekjen në Libi gjatë kohës së sulmeve ajrore të forcave të NATO-s mbi Tripolin, njofton Agjencia France-Presse me referencë tek dëshmitë e kryengritësve.

Sipas të dhënave të kësaj Agjenciae, natën e kaluar në kryeqytetin libian gjëmuan rreth 10 shpërthime të fuqishme. Siç njofton televizioni i Libisë, objektiva të suleve ajrore u bënë “objektet ushtarake dhe civile” në periferi të Tripolit.