Për herë të parë për 15 vitet e fundit anija ushtarake amerikane “Carr” hyri me një vizitë pune në portin më perëndimor të Rusisë - Balltiysk.

Amerikanët do të takohen me ushtarakët e Flotës së Balltikut të Rusisë dhe do të marrin pjesë në garat sportive.

0Fregata “Carr” me armatime të drejtuara raketore konsiderohet si një nga anijet më të vjetra të flotës amerikane. Ajo do të qëndrojë në portin Balltiysk deri më 5 gusht.