Pesë persona gjetën vdekjen dhe 4 të tjerë u plagosën si rezultat i shpërthimit që buçiti sot në një nga tregjet më të gjallëruar në qytetin Imphal - kryeqytetin e shtetit lindor të Indisë - Manipur.

0Sipas të dhënave të organeve të ruajtjes së rendit, bomba ishte fshehur në një skuter të parkuar pranë tregut. Policia beson se mekanizmi shpërthyes mund të jetë vendosur dhe detinuar nga separatistët lokalë, të cilët dalin pro-pavarësinë së Manipur.