Sportistet ruse Natalia Ishenko dhe Svetllana Romashina fituan medaljen e artë midis dueteve në disiplinën e notit të sinkronizuar në Kampionatin Botëror të sporteve të ujit në Shanghai.

0Ato arritën të grumbullojnë 98,490 pikë, duke lënë pas vetes me këtë rezultat të zonjat e shtëpisë së Kampionatit dhe spanjollet.