Anija “Bullgaria”, operacioni për ngritjen e së cilës nga fundi i lumit Vollga po zhvillohet në Rezervuarin Kuibishev, u duk pjesërisht në sipërfaqe. Tashmë dallohen mirë direku dhe kabina e kapitenit.

0Anija me dy kuverta “Bullgaria” u fundos gjatë një stuhie të fuqishme në Rezervuarin Kuibishev më 10 korrik. Në bordin e saj ndodheshin mbi 200 pasagjerë. U arrit të shpëtohen vetëm 79 prej tyre.