Presidenti Dimitri Medvediev dhe Kancelarja gjermane Angela Merkel ranë dakort për të mos u larguar tani për tani nga politika e madhe. Për këtë Dimitri Medvediev deklaroi në mbledhjen e Forumit ruso-gjerman “Dialogu Peterburgas” në Hannover.

0Kështu iu përgjigj ai pyetjes që iu drejtua: se kur do ta kryesojnë ai dhe Merkel këtë Forum, në të cilin, sipas traditës, mund të jenë kryetarë vetëm ish-udhëheqësit e dy shteteve.