Shërbimi Federal i Sigurimit të Rusisë arriti të parandalojë një sulm të madh terrorist në transport. Për këtë njoftoi Kreu i këtij dikasterit Aleksandër Bortnikov. Akti terrorist planifikohej të kryhej në rajonin e kryeqytetit rus.

0Janë arrestuar 4 persona. Atyre iu konfiskuan: një mekanizëm shpërthyes 10 kilogramë në ekuivalent tritoli, armë dhe harta e përgatitur skematike e vendit të krimit.