Tre persona gjetën vdekjen dhe mëse 180 mijë të tjerë pësuan dëmtime si rezultat i rrëshqitjeve të dheut dhe shirave të rrëmbyeshëm në jug të Meksikës.

0Në ndihmë të viktimave të fatkeqësive natyrore janë hedhur shpëtuesit dhe ushtria. Autoritetet lokale iu drejtuan qeverisë federale me thirrjen për të njohur një pjesë të pikave të banimit të dëmtuara nga përmbytjet si zona të fatkeqësisë.