Në Magnitogorsk (Ural) në prani të Kryeministrit Vladimir Putin u lançua reparti i makinerive të petëzimit të ftohtë të metalit (laminimit), i cili do të prodhojë metale për automobilat dhe pajisjet shtëpiake të nivelit botëror. Tani në po atë kombinat metalurgjik po ndërtohet edhe një repart tjetër laminimi.

0Ai do të vihet në shfrytëzim vitin e ardhshëm, gjë kjo që do ti lejojë kombinatit të sigurojë plotësisht nevojat e prodhuesve rusë të automobilave dhe kryesisht ato të kompanive të huaja që kanë prodhimet e veta në Rusi.