Siç njoftoi Agjencia e lajmeve Hinhua, aeroporti i Pekinit (Beijing Capital International Airport) natën e kaluar anuloi 138 fluturime të kompanive më të mëdha ajrore kineze, ndërsa edhe 104 bileta u shtynë për një kohë të mëvonshme. Mijëra njerëz e kaluan natën në sallat e pritjes ose në hotele.

0Shkelja e grafikut të fluturimeve u shkaktua nga stuhia me shira të rrëmbyer, erë të fuqishme dhe rrufe. Tani puna e aeroportit po rivendoset gradualisht.