Radiokompania “Zëri i Rusisë” ka rritur pozitat e veta midis radiostacioneve më të cituara të vendit dhe renditet në vendin e pestë në listën e hartuar nga grupi i hulumtimit “Medialogia” («Медиалогия») për muajin qershor të vitit 2011.

0Përkatësisht indeksit të citimit “Zëri i Rusisë” u ngrit një pozitë më lart duke parakaluar Kommersant FM, Vesti FM, Radio Rusia («Радио России») dhe radiostacione të tjera.