Kryetari i qeverisë së Federatës Ruse ndodhet sot me një vizitë pune në Shën Petersburg. Ai morri pjesë në aktivitetet solemne që u organizuan me rastin e 50-vjetorit të vendos së marrëdhënieve miqësoro-vëllazërore midis qytetit mbi lumin Neva dhe Dresdenit gjerman.

0Sot Kryeministri rus do të vizitojë rafinerinë e naftës në qytetin Kirishi (qendra administrative e qarkut të Leningradit), ku do të zhvillojë mbledhjen kushtuar problemeve të industrisë së naftës.