Rollerdrom i ri me sipërfaqe prej 2 mijë metra katrorë do të duket në shtator në një nga parqet në lindje të Moskës. Tani po realizohet pastrimi i sheshit të caktuar për ndërtimin e tij. Sipas projektit, ai do të përfaqësojë në vetvete një shesh të madh të afaltuar për skateboarding dhe rollerblading.

0Në rollerdromin e ri të gjithë ata që dëshirojnë do të mund të stërviten me trajnerë. Përgjatë perimetrit të parkut, jashtë zonës së qarkullimit të këmbësorëve, do të ndërtohet korsia për ata që duan të bëjnë xhiro me biçikleta.