Ekipi “Read Bull”, lider në Kampionatin “Formula-1”, do të marrë pjesë në garat demonstrative në festivalin automobilistik “Formula Sochi”, i cili do të zhvillohet më 16-17 korrik. “Red Bull” do të sjellë në pistën e Soçit bolidin (makinë) e vet të ri të garave. Më parë pjesëmarrjen e vet në festivalin automolilistik të Soçit e konfirmuan “Marusia Virgin” dhe “Lotus Renault”.

0Në vitin 2014 ose 2015 Soçi përgatitet të pranojë për herë të parë në Rusi etapën e Kampionatit të “Formula-1”.