Rusia për herë të parë do të marrë pjesë në Ekspozitën Ndërkombëtare të armatimeve dhe teknikës ushtarake “BRIDEX-2011” në Brunei. Në të do të demonstrohet teknika e autoblindave, tankeve dhe artilerisë, sisteme të mbrojtjes kundër-ajrore, mjete të ndërlidhjes, pajisje inxhinierike dhe sanitare, mjete çminimi. Në Ekspozitë do të marrin pjesë më tepër se 300 kompani nga 30 vende të botës.

0Kompania ruse “Rosoboroneksport” ka krijuar pavijonin e vet në të cilin do të demonstrojë modelet e makinës luftarake të këmbësorisë, automobilit të blinduar, aeroplanit mësimoro-stërvitor Yak-130, helikopterit Ka-226, sistemit të raketor zenit “TOR-M2E”.