Biznes-aktiviteti i kompanive të huaja në Moskë këtë vit është rritur në mënyrë të ndjeshme. Gjithnjë e më shumë firma të reja planifikojnë hapjen e përfaqësive të veta në kryeqytetin rus. Për këtë njoftoi përfaqësuesi i qeverisë së Moskës.

0Sipas fjalëve të tij, kompanitë e mëdha dhe të mesme duan të marrin pjesë më aktivisht në jetën ekonomike të kryeqytetit të Rusisë.