Një nga prodhuesit më të mëdhenj botërorë të supave të gatshme dhe lëngjeve mishit (broths), Kompania Campbell erdhi në tregun rus në vitin 2007 me shpresë të madhe se do ti bindë rusët, të cilët janë mësuar të ushqehen me gatime shtëpie, të blejnë supa të gatshme dhe lëngje mishi për gatime të shpejta. Por këto shpresa të saj nuk u justifikuan.

0Tani Kompania vendosi ta drejtojë vemendjen e vet nga tregu kinez. Ndërkohë, sipas hulumtimeve të zhvilluara, kinezët, po ashtu si dhe rusët, hanë supë mesatarisht 5 herë në javë. Sa për krahasim - amerikanët hanë supë vetëm 1 herë në javë.