0Sportistët rusë Maksim Koptiakov dhe Magomet Omarov fituan dy medalje ari në Kampionatin Evropian të Boksit në Turqi. Në këtë mënyrë, ekipi rus fitoi në Kampionatin Evropian dy medalje ari dhe 4 medalje argjendi, duke dalë me këtë rezultat fitimtar në kualifikimin e përgjithshëm ekipor.