Zëri i Rusisë Mediaholdingu rus RIA Lajmet në kuadër të kremtimit të 70-vjetorit të vet po zhvillon Forumin ndërkombëtar “Media e së ardhmes”, kushtuar zhvillimit të teknologjive të medias, ndikimit të mediave të reja dhe tradicionale në shoqëri dhe të ardhmen e gazetarisë.

Në këtë Forum do të marrin pjesë rreth 300 drejtues të kompanive kryesore të mediave nga Federata Ruse, Evropa, Azia dhe SHBA.

0Në vigjilje Agjencinë RIA Lajmet e vizitoi Presidenti Dimitri Medvediev. Ai uroi kolektivin e saj me rastin e jubileut 70-vjeçar, morri pjesë në mbledhjen redaktoriale multimediatike, vizitoi newsroom-in dhe Press Center multimedia të Agjencinë RIA Lajmet.