0Blerjet e para të dhuratave me simbolikën e Lojërave Olimpike dhe Paralimpike Dimërore të vitit 2014 në Soçi ata që dëshirojnë mund të fillojnë ti bëjnë që në vjeshtë të këtij viti. Dyqani do ti shërbejë klientëve 24 orë në ditë, koha e konfirmimit të blerjes do të marrë jo më shumë se 10 minuta. Tashmë që këtë vit shumëllojshëmëria e artikujve të dyqanit online “Soçi 2014” do ta tejkalojë shifrën 200 asortimente, ndërsa në të ardhmen planifikohet zgjerimi i tij.  Kosto e stemave olimpike pa llogaritur pagesën për dërgimin në adresën e kërkuar do të përbëjë 80 rubla, i krikllave prej porcelani rreth 100 rubla, i blloqeve të shënimeve 160 rubla (respektivisht 2, 2,5 dhe 4 euro).