0Ekspozita e Rusisë hyn në 10-shen e pjesëmarrësve të Sallonit Avia-Kozmik, i cili u hap sot në periferitë e Parisit, në Le Bourget. Mysafirët e show-t më të madh të aviacionit do të kenë mundësi të njihen me modelet më të mira të teknikës ruse të aviacionit: më aeroplanët më modernë “Sukhoi Superjet-100”, me avionët-ambifë Бе-200 dhe maketin e aeroplanit MC-21. Përveç kësaj, aviatorët rusë kanë planifikuar disa debutime mjaft spektakolare në këtë Sallon. Le Bourget do ta vizitojë Kryeministri i Federatës Ruse Vladimir Putin gjatë kohës së vizitës së tij zyrtare në Francë.