0Qeveria e Rusisë do të vazhdojë të ndjekë edhe më tej një politikë aktive në tregun e punës dhe të krijojë kushtet e nevojshme për rritjen profesionale të qytetarëve, deklaroi Kryeministri Vladimir Putin. Sipas fjalëve të tij, është e domosdoshme të krijohen kushtet e nevojshme në mënyrë që njerëzit të kenë mundësi të marrin specialitete të reja dhe të rregullohen në punë më të prestigjshme e me paga më të mira. Programet e punësimit kanë përfshirë rreth 4.5 milionë veta. Falë realizimit të tyre shumë njerëz kanë mundur të ruajnë vendet e punës, kanë gjetur vende të reja pune, kanë rritur kualifikimin dhe madje kanë hapur biznes të ri, - tha Vladimir Putin.