Në Kampionatin Botëror të patinazhit artistik , që zhvillohet në Moskë, sot do të jepen medaljet e para për meshkuj dhe për garat në çift. Për meshkuj pas programit të shkurtër vendin e katërt e zuri rusi ArturGaçinski. Lidon në kërë garë kanadezi Patrick Chan. Në garat në çift rusët më të mirë Tatjana Vollosozhar dhe Maksim Trjankov tani për tani renditen në vendin e tretë. Në vend të parë është çifti kinez Qing Pan dhe Jian Tun.