0Rusia caktoi 7,2 milionë euro për rindërtimin e godinës historike në qytetin italian Aquila, i cili u shkatërrua pas tërmetit të fuqishëm të 6 prillit të vitit 2009. Atëhere gjetën vdekjen më tepër se 300 veta dhe u gjymtuan rreth 1,5 milionë të tjerë. Rusia u zotua të rimëkëmbë Pallatin Ardinelli dhe Kishën e San Grigorio-s.