0Zgjedhja në shkurt të këtij viti në postin e Presidentit të Kosovës të miliarderit famëkeq Behxhet Pacollit ishte jo konstitucionale. Një vendim të tillë morri sot Gjykata e Lartë në Prishtinë, e cila përfundoi shqyrtimin e padisë së paraqitur më parë nga opozita në lidhje me shkeljet që patën vend gjatë votimit për kandidaturën e presidentit. Deri tani nuk ka kurrfarë të dhënash mbi atë, se ç’veprime do të pasojnë vendimin e sapo marrë dhe nëse do të japë apo jo dorëheqjen nga posti presidencial Behxhet Pacolli.