0Kapaciteti i tre aeroporteve moskovite - “Sheremetievo”, “Domodedovo” dhe “Vnukovo” - aty nga viti 2020 do të dyfishohet, njoftoi Kryeministri i Federatës Ruse Vladimir Putin. Sipas fjalëve të tij, aeroportet moskovite do ti ofrojnë  shërbimet e veta rreth 100 milionë pasagjerëve në vit. Mbi bazë të aeroporteve “Sheremetievo” dhe “Vnukovo”do të krijohet kompleksi unik, i cili do të privatizohet.