Zëri i Rusisë Ndërhyrja e koalicionit të vendeve të Perëndimit në luftën e brendshme civile në Libi nuk përkon me rezolutën e OKB-së, deklaroi sot Kreu i MPJ i Rusisë Sergei Lavrov. Ai dha të kuptohet, se ekziston një divergjencë midis qëllimit të dokumentit të miratuar dhe informacionit të ardhur për goditjet ajrore të koalicionit mbi kolonat e trupave të Gaddafit dhe mbështetjes së kryengritësve të armatosur. Ai gjithashtu mbështeti idenë për të dërguar në Libi misionin ndërmjetës, në përbërje të të cilit do të hyjnë presidentët e pesë vendeve të Afrikës.