Zëri i Rusisë Sesioni i parë i komisionit këshillimor të Federatës Ruse dhe SHBA për shkurtimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO) do të zhvillohet në Gjenevë nga 28 marsi deri më 8 prill, njofton MPJ e Federatës Ruse. Komisioni këshillimor dypalësh është organi përgjegjës për kontollin e respektimit të Traktatit №3 mbi ASO, i cili u krijua mbi bazë të këtij Traktati. Federata Ruse dhe SHBA do të bashkërendisin dhe do të diskutojnë çështjet teknike që kanë të bëjnë me plotësimin e Traktatit, thuhet në njoftimin e publikuar në site e MPJ të Rusisë.