Në galerinë londineze Calvert 22 do të hapet ekspozita e piktorëve të rinj rusë. Punët e tyre janë bashkuar në temën “Praktika e përditshme”. Ekspozita do të njohë shikuesin britanik me punët e piktorëve bashkëkohorë rusë dhe do të demonstrojë, se çfarë mendimi kanë ata ndaj tendencave kryesore në Perëndim.