0Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev do të takohet më 24 mars me Benjamin Netanyahu gjatë vizitës së punës të Kryeministrit të Izraelit në Federatën Ruse, njoftoi shërbimi i shtypit i Kremlinit. Dy ditë para kësaj, më 22 mars, në Moskë do të zhvillohet takimi i Presidentit rus me Kryetarin e Administratës Kombëtare Palestineze Mahmoud Abbas. Vizitat në fjalë do të realizohen në vigjilje të mbledhjes së kuartetit të ndërmjetësve ndërkombëtarë për rregullimin e konfliktit në Lindjen e Mesmë, në të cilin hyjnë BE, Rusia, SHBA dhe OKB-ja. Në mes të prillit ata do të diskutojnë rrugët e rifillimit të procesit negociator midis Izraelit dhe palestinezëve.