Anija europiane e ngarkesave ATV-2 “Iogann Kepler” përfundoi operacionin për rritjen e shpejtësisë ngjitëse të Stacionin Kozmik Ndërkombëtar (SKN). Si rezultat i manovrave janë krijuar kushte optimale për bashkimin e tij me anijen ruse “Sojuz TMA-21” më 7 prill dhe shuttly amerikan “Endeavour” më 21 prill. Shpejtësia e fluturimit të stacionit është rritur më shumë se 2 metra në sekondë, shpejtësia mesatare ngjitëse për në orbitë është rritur gati me 4 km.