Çifti ruso-bjellorus, Maria Kirienko dhe Viktoria Azarenko dolën në gjysmëfinale të turneut ndërkombëtar të tenisit, që zhvillohet në Indian-Wels (SHBA) të lojës në çift. Ky çift korri fitore ndaj duetit ruso-serb, Anastasia Pavljuçenkova dhe Elena Jankoviç me rezultate 6:4, 7:5. Edhe një duet, ku luan një ruse tjetër, gjithashtu hyri në gjysmëfinale. Këto janë Elena Vesnina dha Sanja Mirza nga India.