Anija e parë e modifikuar “Sojuz” u ul me sukses në Kazakistan. Në bordin e saj ndodheshin kozmonautët rusë Aleksandër Kaleri, Oleg Skripoçka dhe astronauti i NASA-s Skott Celly.