Vladimir Putin do të bëjë një vizitë pune në Rizanj, ku do të diskutojë çështjet për modernizimin e sistemit të shëndetësisë. Mbledhja do ti kushtohet ndërtimit dhe funksionimit të qendrave perinatale, si dhe programeve rajonale të modernizimit të sistemit shëndetësor, për të cilat nga buxheti federal dy vitet e afërta do të investohen më shumë se 450 miliardë rubla. Para fillimit të mbledhjes Putin do të vizitojë qendrën perinatal të qarkut Rjazansk, që u vu në funksionim më 1mars.