0Presidenti i Federatës Ruse Dimiri Medvediev nënshkroi dekretin mbi plotësimin nga Rusia të rezolutës së Këshillit të Sigurimit të OKB-së për Libinë, të miratur më 26 shkurt, njoftoi sot shërbimi i shtypit i Kremlinit. Dekreti ndalon, në veçanti, furnizimet e të gjitha llojeve të armatimeve në Libi, përfshirë këtu edhe municionet dhe teknikën luftarake si dhe refuzimin këtij vendi të ofrimit të shërbimeve të lidhura me veprimtarinë ushtarake.