Në Paris do të bëhet prezantimi i qendrës inovatore ruse “Skolkovo”. Atje do të nënshkruhen memorandume për bashkëpunim me koncernet europianë “Shoqata Europiane e Tregtisë së Lirë” dhe “Alstom”. Delegacioni rus do të vizitojë gjithashtu qytetet Ervi dhe Grenobl, ku do të njihet me punën e qendrave të mëdha kërkimore. “Skolkovo”destinohet të bëhet “Fond kapitali inovator” më i madh në Rusi. Partrnerët e tij tashmë kanë shprehur dëshirën për tu bërë kompani të njohura në gjithë botën, si “Intel”, “Simens”, “Microsoft”, “Cisko, “Nokia”.