Zëri i Rusisë Më tepër se 1 milionë veta dolën në rrugët në Egjiptit. Opozita e quajti këtë ditë “dita e largimit”, duke theksuar pandryshueshmërinë e kërkesave të veta për dorëheqjen imediate të Presidentit Hosni Mubarak. Demonstrata të shumta u zhvilluan në Kairo, Aleksandri dhe Suez. Ndërkohë u duk informacioni se dhjetra egjiptianë po mbërrijnë nga jashtë në aeroportin e Kairos të pajisur me armë, “shockera” dhe bombola gazi.