Zëri i Rusisë Dimitri Medvediev në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit të Federatës Ruse Njoftoi, se nënshkroi dokumentin e ratifikuar të Traktatit mbi Armatimet Strategjike Ofensive (ASO). Marrëveshja midis Rusisë dhe SHBA-s për ASO do të hyjë në fuqi pas këmbimit të dokumenteve të ratifikuara, që do të zhvillohet në takimin e afrët të ministrave të punëve të jashtme të të dy vendeve. Takimi i Sergei Lavrovit dhe Hillary Clintonit, ka mundësi, të zhvillohet në Mynih më 4-5 shkurt.