Zëri i Rusisë Rusia dhe NATO do të qëndrojnë krah për krah në luftën kundër terrorizmit. Për këtë flitet në deklaratën e Këshillit Rusi-NATO. “29 shtetet e Këshillit dënuan vendosmërisht aktin terrorist në aeroportin moskovit “Domodedovo”. Kjo është një tragjedi shumë e rëndë dhe krim që nuk ka të justifikuar”, - thuhet në dokument. “Vendet tona qëndrojnë krak për krah në luftën kundër terorizmit dhe janë të mbushura plot vendosmëri për të mos kursyer forvat e veta në luftën me këtë të keqe”, - deklaruan pjesëmarrësit e Këshillit Rusi-NATO.