Zëri i Rusisë Të gjitha viktimat e sulmit terrorist në aeroportin Domodedovo u identifikuan . Ndër ta 8 janë shtetas të huaj, 2 persona nga Taxhikistani dhe 2 nga Austria dhe nga një person nga Uzbekistani, Ukraina, Gjermania dhe Britania e Madhe. 34 viktima u identifikuan nga të afërmit e tyre, dhe një person tjetër është qytetar i Britanisë së Madhe sipas dokumenteve. Mjekët po vazhdojnë të luftojnë për jetën dhe shëndetin e viktimave, midis të cilave përveç rusëve ka dhe shtetas nga Taxhikistani, Nigeria, Gjermania, Sllovenia, Sllovakia, Franca dhe Italia.