Zëri i Rusisë Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev vizitoi në Institutin me emër Sklifosofsk të dëmtuarit gjatë sulmit terrorist në aeroportin “Domodedovo”. Atë e shoqëronte Kryebashkiaku i Moskës Sergei Sobjanin dhe Ministrja e shëndetësisë dhe zhvillimit social Tatjana Golikova. Në këtë institucion mjekësor pas shpërthimit u shtruan 11 veta, 1 prej tyre ndodhet në gjendje kritike. Gjendja e pacientëve të tjerë, sipas fjalëve të drejtorit të këtij instituti, nuk përbën rrezik për jetën.