Zëri i Rusisë Në sesionin dimëror të PACE, që pritet të hapet sot në Strasburg, planifikohet diskutimi i situatës në Bjellorusi si dhe një sërë çështjesh të tjera shumë të rëndësishme, në lidhje me të cilat priten debate të vështira. Për këtë deklaroi Kreu i delegacionit rus në PACE, Kryetari i Komitetit të Dumës Shtetërore për çështjet ndërkombëtare Konstantin Kosaçov. “Pritet që sesioni i Asamblesë të jetë zhurmëmadh dhe emocional. Tashmë është bërë propozimi për zhvillimin e diskutimeve përkatësisht çështjes që ka të bëjë me situatën në Bjellorusi.